top of page

Welkom bij Lekdetectie Vakman

                  24/7 service 

LEKKAGE?

Heeft u last van een lekkage, en is het onduidelijk waar de lekkage is? Voorkom ernstige waterschade en schakel daarom tijdig een lekdetectie-inspecteur in! Deze zal de lekkage opsporen en rapporteren in een overzichtelijk document.

LEKDETECTIE

Breekwerk wordt voorkomen, door middel van een lekdetectie. Met geavanceerde apparatuur kunnen wij de lekkage zo exact mogelijk lokaliseren.

RAPPORT

 

 Wij leveren een digitaal rapport aan, waarin de oorzaak en locatie van de lekkage zo precies mogelijk staan beschreven. Zo kan er een gerichte reparatie plaatsvinden. Tevens is dit document relevant voor de verzekering.

Onze specialisatie 

gebieden

 

– Daklekkages

-  Lekkage platte dak

– Dakgoot lekkage

– Gevellekkages

– Badkamer lekkages

– Waterleidingen lek

– Afvoer

– CV lekkages

– Lekkage aan de muur

– Lekkage aan de vloer

– Lekkage aan de plafon

– Kelderlekkages

– Vloerverwarming 

alle lekkages in en rond het huis / bedrijfspand.

Daarom, middels akte van cessie kunnen wij de gemaakte kosten bij uw verzekering rechtstreeks declareren zodat u niet hoeft voor te schieten.

U als opdrachtgever bent ten alle tijden verantwoordelijk voor het betalen van van de factuur maar kunt ervoor kiezen om na het akkoord het factuurbedrag  rechtstreeks declareren bij uw verzekeraar. 

Namens u, kunnen wij het factuurbedrag declareren bij uw verzekering

U kunt eventueel Akte van Cessie ondertekenen. Dit heeft als gevolg dat de kosten van het onderzoek door ons bij uw verzekeraar kunnen worden gedeclareerd. Dan kunnen wij max. 30 dagen op wachten. U hoeft in dit geval zelf niet voor te schieten en de administratieve rompslomp blijft u bespaart.

Om u te ontlasten, neemt Expert u deze rompslomp uit handen. Wij komen zo snel mogelijk langs om de schade te inventariseren en lek op te sporen. Onze experts helpen u met het vaststellen van zowel de zichtbare als de onzichtbare (gevolg)schade. Er wordt een schaderapport opgesteld en vervolgens nemen wij contact op met uw verzekeraar. 
 

Anders:

Kosten voor het opsporen van het lekkage zijn vanaf 375, excl.btw incl. rapport met bevindingen, hersteladvies en de gevolgschade voor uw verzekkering of aannemer ..
Spoed Lekdetectie vanaf 495,- excl.btw binnen 3 uur op locatie 24/7
Na 17:00, weekendtarief en spoed, komt nog 120,- kosten erbij.

Waterschade / Lekkage wordt meestal vergoed door opstalverzekering, onze kosten ook, zoals reparatie en de gevolgschade. Deze kunt u dan zelf declareren bij uw verzekkering.


Annuleren
Mocht u de afspraak willen annuleren kan dit tot 24 uur voor de afspraak voor een vast tarief van €150,- exclusief btw. Wilt u binnen 24 uur voor de afspraak het onderzoek annuleren dient u ten alle tijden de volledige kosten voor het lekdetectie onderzoek à € 375,- exclusief 21% btw te voldoen.

Waarom?

VOORKOM ONNODIGE KOSTEN

Het is nodig om zo snel mogelijk de lekkage op te sporen en vervolgens te verhelpen om verdere schade te voorkomen.

 

GEEN HAK EN BREEKWERK

Door onze lekdetetcies is het mogelijk om de locatie van de lekkage zo precies mogelijk te achterhalen, op deze manier wordt hak en breekwerk voorkomen!

DE VERZEKERING DEKT MEESTAL DE KOSTEN

De kosten van een lekdetectie worden gedekt door de opstalverzekering, waar de meesten huishouden dus gedekt zijn.

Uiteraard de schade zoals gevolgschade.

Lees de voorwaarden van uw verzekering.

BEL 24/7 
vrijblijvend
landelijke servicenummer
085-00 43 811
WhatsApp: 
06 21922203
bottom of page