top of page

Kosten voor de lekdetectie: Deze worden meestal vergoed door uw verzekering.

Wij zijn erkend en onafhankelijk lekdetectiebedrijf en wij werken met alle verzekeraar.  Meestal waterschade en of lekkage, gevolgschade zoals onze dienstverlening wordt vergoed door uw opstal of woonverzekering.
Daarom, middels akte van cessie kunnen wij de gemaakte kosten bij uw verzekering rechtstreeks declareren zodat u niet hoeft voor te schieten.

U als opdrachtgever bent ten alle tijden verantwoordelijk voor het betalen van van de factuur maar kunt ervoor kiezen om na het akkoord het factuurbedrag  rechtstreeks declareren bij uw verzekeraar. 

Namens u, kunnen wij het factuurbedrag declareren bij uw verzekering

U kunt eventueel Akte van Cessie ondertekenen. Dit heeft als gevolg dat de kosten van het onderzoek door ons bij uw verzekeraar kunnen worden gedeclareerd. Dan kunnen wij max. 30 dagen op wachten. U hoeft in dit geval zelf niet voor te schieten en de administratieve rompslomp blijft u bespaart.

Om u te ontlasten, neemt Expert u deze rompslomp uit handen. Wij komen zo snel mogelijk langs om de schade te inventariseren en lek op te sporen. Onze experts helpen u met het vaststellen van zowel de zichtbare als de onzichtbare (gevolg)schade. Er wordt een schaderapport opgesteld en vervolgens nemen wij contact op met uw verzekeraar. 
 

Anders:

Kosten voor het opsporen van het lekkage zijn vanaf 375, excl.btw incl. rapport met bevindingen, hersteladvies en de gevolgschade voor uw verzekkering of aannemer ..
Spoed Lekdetectie vanaf 495,- excl.btw binnen 3 uur op locatie 24/7
Na 17:00, weekendtarief en spoed, komt nog 120,- kosten erbij.

Waterschade / Lekkage wordt meestal vergoed door opstalverzekering, onze kosten ook, zoals reparatie en de gevolgschade. Deze kunt u dan zelf declareren bij uw verzekkering.


Annuleren
Mocht u de afspraak willen annuleren kan dit tot 24 uur voor de afspraak voor een vast tarief van €150,- exclusief btw. Wilt u binnen 24 uur voor de afspraak het onderzoek annuleren dient u ten alle tijden de volledige kosten voor het lekdetectie onderzoek à € 375,- exclusief 21% btw te voldoen.

 

€ 375,excl.btw

SPOED

AVOND

WEEKEND

150% toeslag

BEL 24/7 
vrijblijvend
landelijke servicenummer
085-00 43 811
WhatsApp: 
06 21922203
bottom of page